1 C
București
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Un hotel de la Marea Azov unde erau cazați comandanți ai armatei ruse a fost distrus de ucraineni. ”Nu a mai rămas aproape nimic”

Publicat pe


Marti, 11 Iulie 2023, ora 20:15

1091 citiri

Hotelul Dune FOTO Twitter

În orașul ucrainean Berdiansk, ocupat de forțele armate ruse, o rachetă a lovit hotelul Dune, unde locuia conducerea militară a invadatorilor ruși, raportează pe 11 iulie administrația militară a orașului.

„Clădirea a fost de fapt dărâmată. Acum ei sortează resturile de acolo. Multe ambulanțe au mers în acea direcție”.

Acest lucru a fost anunțat de consilierul primarului din Mariupol, Petr Andriușcenko, citând surse din oraș. Nu există încă o confirmare oficială.

„Localnicii raportează că nu a mai rămas aproape nimic din hotel. Acum ambulanțele lucrează la fața locului, precum și echipamente grele care curăță dărâmăturile. Teritoriul este împrejmuit”.

El a mai spus că acest hotel, situat în prima linie a coastei Mării Azov, a fost ocupat la comanda Forțelor Armate Ruse.

Apărarea aeriană rusă a fost desfășurată nu departe de el, ceea ce, aparent, nu i-a ajutat pe invadatori. Există, de asemenea, informații că în hotel ar putea fi amplasat postul de comandă al Armatei 58 a Forțelor Armate Ruse.

Unele surse spun că în timpul loviturii de la hotelul Dune și-a pierdut viața generalul Oleg Țokov. Influentul canal Telegram VChK-OGPU, despre care se crede că ar fi conectat la FSB-ul rus, a scris despre lichidarea sa. Din motive evidente, nu există o confirmare oficială: Kremlinul ascunde toate informațiile despre pierderile din Ucraina.

Sursa: ziare.com

Mai multe stiri

Ultimele Stiri