19.6 C
București
luni, 20 mai 2024

Un interlop care a terorizat un oraş întreg din Ilfov a reușit să scape de pușcărie | Mărturiile mamei fostei sale iubite, care a murit la câteva zile după ce a bătut-o cu bestialitate

Publicat pe


Interlopul care a băgat spaima într-un oraş întreg a fost arestat din nou, după ce ar fi bătut şi sechestrat un tânăr de 21 de ani din Ilfov. Alexandru Iordan, liderul clanului cu acelaşi nume, nu este străin de dosarele penale însă, în unele cazuri, a reuşit să scape de pedeapsă.

El este Alexandru Iordan, un personaj cunoscut în lumea interlopă din Chiajna. Magistraţii de la judecătoria Buftea au decis să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile într-un dosar în care e cercetat pentru lipsire de libertate. Nu este însă străin de dosarele penale. În 2020 a fost arestat după ce iubita lui a murit în spital în urma unei bătăi.

Mama fetei povesteşte, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, că nici până în ziua de azi nu i s-a făcut dreptate copilului său.

“Fiica mea, din păcate, nu mai este de patru ani şi trei luni, din cauza acestui individ care, după cum se vede, face numai şi numai nenorociri”, a declarat Constanţa Ivan, mama…



Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri