25.3 C
București
marți, 30 mai 2023

Un OZN triunghiular ciudat a fost reperat deasupra orașului Salt Lake City, Utah. „Este 100% o aeronavă extraterestră reală”

Publicat pe


Observatorii de OZN-uri sunt convinși că o înregistrare video arată „100% o aeronavă extraterestră reală”, după ce un „triunghi semitransparent” a fost văzut plutind deasupra unui oraș.

Videoclipul, la fel ca toate videoclipurile de acest gen, nu poate fi considerat o dovadă concludentă a existenței unor vizitatori extratereștri pe planeta noastră, dar trebuie să recunoaștem că este, cu siguranță, o imagine fascinantă.

Ciudatul obiect pare să plutească pe cer în mod amenințător deasupra orașului Salt Lake City, Utah, iar martorul care a surprins imaginile consideră că acesta ar avea o lungime totală de aproximativ 60-75 de metri.

În orice caz, această ultimă apariție vine la scurt timp după un anunț al armatei Statelor Unite, care a confirmat că desfășoară o investigație privind un „obiect zburător neidentificat”, care a fost văzut de un avion de spionaj într-o zonă de conflict.

Citește și


ozn

Am observat un obiect triunghiular destul de mare plutind pe cer. La început plutea constant, dar se mișca într-un fel de ondulație. Apoi a început să se deplaseze încet spre nord. Am făcut un total de patru videoclipuri de aproximativ un minut și 30 de secunde fiecare. Obiectul a continuat să plutească spre nord și apoi a părut să dispară din peisaj. Obiectul era cu siguranță un triunghi și presupun că dimensiunea lui ar fi putut avea în jur de 60-75 de metri lungime. Locația în care a fost observat prima dată era chiar deasupra clădirilor înalte din centrul orașului Salt Lake. Părea să se afle la o înălțime de aproximativ 1.250-1.500 de metri pe cer”, a spus martorul care a filmat presupusul OZN.

Imaginile au fost preluate ulterior de Scott C. Waring, pasionat de OZN-uri, care le-a distribuit pe blogul său UFO Sightings Daily.

Este ceva foarte tare. Un triunghi negru de mari dimensiuni a fost văzut deasupra orașului Salt Lake City. Obiectul pare să aibă o umflătură clară sau reflectorizantă în centrul său inferior, care era semitransparentă, așa cum arată captura de ecran. Acest obiect și-a menținut poziția, fără să se miște, ceea ce înseamnă că nu este unul dintre avioanele de luptă Stealth, văzute adesea deasupra statului Utah. Cu toate acestea, ar putea fi o navă USAF TR3B sau triunghiulară care folosește designul și corpul unui avion de luptă Stealth. Dar faptul că este apusul soarelui și că USAF nu ar zbura cu un TR3B în timpul zilei pentru a-l ține ascuns de public mă face să cred că acesta este sută la sută o navă extraterestră reală. Acesta este un OZN”, a scris Scott C. Waring pe blogul său.Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri