22.8 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Un polițist rănit grav într-un accident pe DN 6 în județul Mehedinți are nevoie urgentă de sânge. El este internat la un spital din București

Publicat peUn polițist rănit într-un grav accident pe DN 6, în județul Mehedinți, are nevoie urgentă de sânge. Apelul a fost făcut de un coleg de-al său pe rețelele de socializare.

Polițistul rănit în accidentul în care a fost implicat cu autospeciala de la Postul de Poliție din Strehaia a fost transferat la un spital din Capitală. Este în stare gravă și are nevoie de sânge.

„Am o rugăminte pentru toți prietenii mei și nu numai. Cine poate ajuta, vă rog în aceste clipe să lăsăm toate orgoliile deoparte.

Vă rog din prisma omului care știe ce înseamnă să ai nevoie de sânge, am trecut prin asta.
Prietenul nostru, strehăianul nostru, TRUȘCĂ LIVIU COSMIN, are nevoie de sânge.
SPITALUL SFÂNTUL PANTELIMON BUCUREȘTI.

Toți cei care doresc sa doneze o pot face la orice centru de transfuzie specificând numele și spitalul unde este internat, indiferent de grupa sanguină. Dacă este posibil, îmi puteți scrie în privat.

Vă mulțumesc, în avans”, este mesajul postat pe rețelele de socializare de unul dintre colegii săi.

Polițiștul a fost implicat într- un grav accident rutier în județul Mehedinți.

Accidentul a avut loc miercuri dimineața. Șoferul autospecialei de poliție a intrat pe contrasens, pe timp de ceață, fiind în misiune și având luminile pornite.

El a intrat într-un autoturism care circula regulamentar, din sens opus.

„Cu puțin timp în urmă, trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu-Severin au intervenit la un accident rutier, produs între două autoturisme, pe dealul Balota, DN 6. În urma accidentului, polițistul și șoferul celeilalte mașini au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu-Severin de către echipajele SAJ”, au transmis polițiștii.

Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri