1.6 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Un portal digital amplasat în Piața Unirii va conecta municipiul Cluj-Napoca cu alte patru orașe din Europa

Publicat peAsociația Art Mirror pregătește un eveniment internațional cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, sărbătorită în data de 5 iunie. În cadrul evenimentului Clujul va fi în contact direct cu alte patru orașe cu ajutorul unei instalații de tip portal digital cu transmitere live. 

Pregătim un mare eveniment internațional! Lucrăm la el de câteva luni bune, iar acum suntem pregătiți să vă spunem în ce constă și să vă invităm să ne fiți alături”, transmit organizatorii.

Anul acesta sărbătorim Ziua Mondială a Mediului, pe 5 iunie, la:

  • Cluj-Napoca: World Environment Day – Connecting Realities – Cluj-Napoca și World, Environment Day – Connecting Realities – Casino;
  • Bistrița: World Environment Day – Connecting Realities – Bistrița;
  • Chișinău;
  • Londra;
  • Barcelona.

Organizăm o serie de activități, expoziții și evenimente menite să tragă un semnal de alarmă cu privire la nevoia reciclării.  În plus, vom arăta că arta și sustenabilitatea își pot da mâna într-un proiect inedit și spectaculos”, au mai transmis organizatorii.

Un element de noutate e faptul că de Ziua Mediului, locuitorii din cele 5 orașe (Cluj, Bistrița, Chișinău, Londra și Barcelona) se pot conecta live și în timp real prin intermediul unor instalatii de tip portal cu transmisie live. Portalurile sunt realizate din materiale reciclate – la care lucrăm de zor chiar acum, vă arătăm în curând. În plus, anul acesta ne vom arăta solidaritatea față de artiștii ucrainieni”, au încheiat aceștia. Sursa: www.stiridecluj.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri