9 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

Un român a cumpărat 1.000 de litri de motorină, apoi i s-a răsturnat containerul pe șosea. A primit amendă de la ISU

Publicat pe


Ghinion incredibil pentru un român care s-a grăbit să-și facă rezerve de motorină, speriat că prețul la combustibili ar putea exploda. Omul a cumpărat 1.000 de litri de motorină, de la o benzinărie din Tecuci, însă a pierdut mai mult de jumătate din cantitate, după ce containerul în care o transporta i s-a răsturnat pe șosea.

Purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi a transmis că pompierii au intervenit cu o autospecială din cadrul Secţiei de Pompieri Tecuci pentru asigurarea măsurilor de siguranță în apropierea unei benzinării, după ce un bazin de plastic încărcat cu 1000 de litri de motorină s-a răsturnat pe şosea. Potrivit ISU, şoferul unei autoutilitare de tip papuc a alimentat la staţia Peco din apropiere, iar la efectuarea virajului la ieşirea din staţie bazinul s-a răsturnat pe şosea.  

Momentul în care șoferul încearcă să ridice containerul pe jumătate gol, înapoi în mașină, a fost filmat de un martor. „Ca în filmele cu proști”, se aude spunând acesta pe filmare.

Benzinăria de la care a cumpărat motorina, amendată cu 10.000 de lei

Paguba va fi cu atât mai mare cu cât bărbatul riscă acum o amendă considerabilă de la ISU Galați, întrucât este interzisă comercializarea de combustibil în orice tip de rezervor. Deocamdată, inspectorii așteaptă ca poliția să facă rost de imaginile surprinse de camerele de supraveghere din benzinărie, ca să aibă probă că a alimentat acolo. 

Pentru moment, doar stația peco a fost sancționată cu 10.000 lei, pentru că a permis alimentarea în recipiente neconforme.

O echipă de inspectori ai Departamentului de Prevenire Incendii efectuează o anchetă la faţa locului.

Român fotografiat când umple cu combustibil un container de 1.000 litri, la o benzinărie din Slatina

Panica a pus stăpânire pe șoferii români, care au luat cu asalt benzinăriile din țară, miercuri seară, să se asigure că își fac plinul înainte de o eventuală majorare a prețului la combustibil. Doar că unii dintre șoferi nu au venit la pompă doar cu mașinile, și erau ”înarmați” cu bidoane și containere.

benzina 3.jpg

benzina 4.jpg

Așa s-a întâmplat la o stație Petrom din Slatina, unde, în contextul isteriei scumpirii combustibilului, un șofer a venit la benzinărie cu o autoutilitară care transporta un container de aproximativ 1.000 de litri, pe care a început să-l încarce, spre nemulţumirea celor care aşteptau la coadă.Sursa: www.stiridecluj.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri