6.7 C
București
duminică, 3 decembrie 2023

Un român a făcut senzație la Italia’s Got Talent. „Golden Buzzer-ul” l-a trimis direct în finală | VIDEO cu momentul

Publicat pe


Un român care locuiește în Italia a reușit să cucerească publicul și juriul de la Italia’s Got Talent cu un monolog plin de umor în care vorbește despre diferențele dintre România și Italia.

Prezența sa pe scena emisiunii a fost de o forță impresionantă, determinându-l pe Frank Matano, unul dintre membrii juriului, să apese cu entuziasm butonul „Golden Buzzer”, o acțiune care l-a trimis pe român direct în finala competiției, scrie Rotalianul.

Cine este Tiberio Cosmin

Tiberio Cosmin s-a născut în România și, inspirat de un spectacol de stand-up comedy, a decis să abandoneze studiile sale în Economie și să își înceapă cariera pe scenă, devenind astfel un comediant talentat.

Cu un talent natural și o carismă remarcabilă, Tiberio s-a bucurat rapid de notorietate și apreciere în România, datorită spectacolelor sale de teatru și aparițiilor televizate.

Cu toate acestea, viața lui Tiberio a luat o turnură neașteptată în 2013, când s-a mutat în Italia pentru a fi împreună cu aleasa inimii sale.

Citește și


one direction

Perioada inițială de adaptare nu a fost deloc ușoară. După o serie de provocări și incertitudini, Tiberio a reușit să-și găsească un loc de muncă ca lucrător într-o tipografie.

Cu toate acestea, pasiunea lui pentru comedie nu s-a stins. În ultimii ani, el și-a regăsit inspirația și a început să scrie din nou texte comice. Decizia de a se înscrie la „Italia’s Got Talent” a fost un pas hotărâtor în revenirea sa în lumea comediei.

Monologul său, care a adus în prim-plan, cu umor, diferențele dintre cultura română și cea italiană, a reușit să pătrundă în inimile italienilor, provocând zâmbete și momente de introspecție în același timp.

Articol recomandat de sport.ro


„TAS e locul potrivit!” Simona Halep, victima unei înscenări?! Un fost antrenor al sportivei face un anunț ireal
Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri