6.7 C
București
duminică, 3 decembrie 2023

Un român a primit „Golden Buzzer” la Italia`s Got Talent, reușind să impresioneze publicului: „Ești slab, știi câți vor să fie ca tine?” (VIDEO)

Publicat peTiberiu Cosmin, un român stabilit în Brescia, a primit un „Golden Buzzer” pentru numărul de stand-up comedy cu care a impresionat juriul de la Italia`s Got Talent, transmite G4Media.ro.

Un român a primit „Golden Buzzer” la Italia`s Got Talent

Tiberiu Cosmin s-a prezentat drept rus, în glumă, și după câteva momente de tensiune a dezvăluit că este român și a fost aplaudat de spectatori.

El a făcut glume pe seama ajutorului social, un subiect care naște discuții înverșunate în Italia.

„Trăiesc în Brescia și m-am îngrășat ca un porc. Italia, pizza, paste, venitul de cetățenie, e greu să nu te îngrași”, a spus românul.

„Nu sunt mulțumit cu asta, încerc să slăbesc, merg la sală. Acum câteva zile m-a oprit un cerșetor pe stradă și mi-a spus că nu a mâncat de trei zile. Mamă, nu ai mâncat de trei zile, respect!”, a adăugat Tiberiu. „Ești slab, știi câți vor să fie ca tine? Nu i-am dat bani, dar i-am crescut respectul de sine”, a continuat el.

Tiberiu Cosmin stă în Italia din 2013 și lucrează ca muncitor într-o tipografie. A reînceput să scrie comedie de câțiva ani, o activitate pe care o făcea și în România.

Francesco Matano, juratul care a apăsat butonul „Golden Buzzer”, este un actor și comediant italian. A fost primul italian cu peste un milion de abonați pe YouTube. În 2008 a căpătat notorietate făcând farse la telefon pe care apoi le posta pe platformă.Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri