25 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Un român a vrut să își ucidă soția, după ce ea i-a cerut divorțul, în Germania. Bărbatul a intrat cu mașina într-un copac

Publicat pe  • Un român a vrut să își ucidă soția, după ce ea i-a cerut divorțul, în Germania
  • Bărbatul a intrat din plin într-un copac

Românul conducea autovehicului în care se afla și soția lui cu peste 110 kilometri pe oră, iar bărbatul a virat de pe banda stângă peste banda dreaptă și s-a îndreptat spre un copac, deoarece ar fi vrut să o ucidă pe femeie, care avea vârsta de 34 de ani, iar el 49.

Un român a vrut să își ucidă soția, după ce ea i-a cerut divorțul

Românul nu a fost de acord cu acuzațiile, iar avocatul lui a susținut că bărbatul nu a intenționat să o rănească sau să o ucidă pe soția lui. Se pare că el ar fi fost de acord cu divorțul și cu noul partener al soției sale și regretă foarte mult accidentul, dar mai ales rănile cu care s-a ales femeia după accident.

Soția lui a suferit un traumatism cranio-cerebral și răni grave la spate și picioare. Parchetul, instanța penală și experiții au făcut nenumărate cercetări pentru a afla care au fost circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Mașina nu a avut nicio defecțiune tehnică și nici drumul nu a fost unul alunecos, iar procurorul vrea să afle dacă a fost o reacție la nervi a bărbatului.

Bărbatul a intrat într-un copac

Bărbatul regretă accidentul și a spus că nu a vrut să se sinucidă și nici să îi facă vreun rău soției sale. Se pare că el ar fi fost de acord cu divorțul și cu faptul că femeia se va muta cu noul ei partener.

,,Nu am intenționat să mă sinucid nicio secundă în viața mea” a spus românul.

Românul a reținut doar faptul că a plecat de la o benzinărie de lângă Neusäß, iar apoi s-a trezit la un spital.

Citește și: Un bărbat în scaun cu rotile a fost executat de soldații ruși. Ucraineanul a fost ucis în propria casă

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri