11.8 C
București
luni, 20 martie 2023

Un ROMÂN care a făcut accident cu un BMW furat în Belgia, a fost găsit  zăcând într-un șanț, în Olanda

Publicat peUn BMW furat în Belgia a făcut accident în localitatea Goes, noaptea trecută, în timp ce era urmărit de poliție. Șoferul în vârstă de 22 de ani a fugit pe jos, dar a fost prins cu ajutorul unui elicopter al poliției și al unui câine de serviciu.

Poliția din Zeeland a fost alertată joi seara cu privire la un furt violent al unui BMW în Lokeren, Belgia, pentru a avea în vizor mașina. Când s-a dovedit că autoturismul a intrat în provincia olandeză, ofițerii au început urmărirea. În cele din urmă, aceasta s-a încheiat la Goes. Lucrurile au mers prost pe rampa Deltaweg spre A256. Mașina s-a prăbușit în apropierea zonei de intrare în trafic din Dek. Șoferul român al mașinii furate a fugit pe jos. Mai multe unități de poliție au mers apoi să-l caute.

Șoferul părea a fi sub influența alcoolului sau drogurilor și conducea fără permis de conducere, relatează portalul regional de știri Provinciale Zeeuwse Courant.

„Câinele de serviciu Luuk a luat urma pe o potecă și era sigur că cineva zăcea într-un tufiș, dar noi nu am văzut nimic. De aceea, elicopterul poliției a venit la fața locului”, au spus polițiștii. Cu ajutorul camerei termice din elicopter, suspectul a fost localizat și arestat rapid. BMW-ul a fost grav avariat.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri