0.9 C
București
luni, 11 decembrie 2023

Un român drogat și-a legat canapeaua pe mașină și a plecat la plimbare pe autostradă, în Germania

Publicat peUn român și-a legat canapeaua pe mașină și a plecat la plimbare în Germania. Mai mult decât atât, acesta a fost oprit de polițiști pe autostrada A445, iar la testul anti-drog a ieșit pozitiv la cocaină.

Și-a legat canapeaua pe mașină și a plecat pe autostradă

„Un tânăr de 21 de ani din România decisese să facă acest transport neobișnuit – potrivit propriei declarații, în contextul unei mutări.

În timpul controlului bărbatului a fost observat și comportamentul său agitat, motiv pentru care bărbatul a fost de acord cu un test preliminar voluntar de depistare a drogurilor”, a explicat poliția.

Potrivit stiridiaspora.ro, acesta a fost pozitiv la cocaină, iar acum se confruntă cu o infracțiune administrativă.

Poliţia subliniază importanța enormă a securizării încărcăturilor

„Încărcătura trebuie să fie stivuită sau fixată astfel încât să nu poată aluneca, să cadă, să se rostogolească înainte și înapoi sau să cadă, chiar și în timpul unei frânări de urgență sau al unei acțiuni de evitare bruscă”, explică poliția.

În mod repetat, prin urmare, ei îi opresc și pe șoferii „care fixează încărcăturile grele, cum ar fi mobilierul, doar cu plase de fixare a încărcăturii. Totuși, aceste plase trebuie folosite doar pentru frunze”.Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri