7.3 C
București
vineri, 24 martie 2023

Un șmecher și niște fraieri

Publicat pe


Un bărbat este acuzat de organizarea ilegală de jocuri de noroc la adresa sa din Sectorul 1, cât şi la o proprietate din judeţul Ilfov, la care au participat mai multe persoane, care ar fi plătit o taxă de participare între 500 şi 1.500 de lei.

„În zilele de 15 şi 16 martie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc, în formă continuată”, informează DGPMB.

Potrivit anchetatorilor, din martie 2022, bărbatul ar fi organizat, în mod clandestin, jocuri de noroc cu cărţi de joc, pe diferite sume. Din cercetări, s-a stabilit că la aceste activităţi desfăşurate atât la adresa sa din Sectorul 1, cât şi la o proprietate din judeţul Ilfov ar fi participat mai multe persoane, de la care bănuitul ar fi pretins şi primit între 500 şi 1.500 de lei pentru participare.

„În urma percheziţiilor efectuate în cursul zilelor de 15, respectiv 16 martie, au fost identificate şi ridicate mai multe seturi de jetoane care ar fi fost folosite pentru desfăşurarea jocurilor, precum şi aproximativ 50.000 de lei, 13.650 de euro şi 100 de dolari. Totodată, de la organizatorul jocurilor au mai fost ridicaţi 20.000 de lei şi 2.000 de euro”, arată sursa citată.

Persoana în cauză a fost condusă la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc, în formă continuată.

The post Un șmecher și niște fraieri appeared first on Cotidianul RO.Sursa: www.cotidianul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri