23.5 C
București
sâmbătă, 13 august 2022

Un șofer a agățat o polițistă cu mașina

Publicat pePoliția din județul Argeș desfășoară o anchetă după ce un șofer a agățat o polițistă cu mașina. Accidentul s-a produs în timp ce agenta de poliție dirija circulația rutieră pe Drumul Național 7.

„Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti desfăşurau activităţi de dirijare – fluidizare a traficului rutier, pe DN 7, în apropiere de intersecţia cu str. Cavalerului şi str. Zavoi, pe raza aceleiaşi localităţi. În aceste condiţii, un bărbat de 37 de ani, din Ştefăneşti, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcţia Topoloveni spre Piteşti, a acroşat şi accidentat uşor o poliţistă, din cadrul formaţiunii rutiere, care se afla în intersecţie”, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeş.

Mașina s-a apropiat prea mult de o polițistă aflată în timpul serviciului

La locul accidentului a fost trimis și un echipaj medical. Primele investigații arată că polițista a suferit doar leziuni ușoare. Nu a fost necesar să fie transportată la spital.

Șoferului care a comis accidentul i s-a întocmit dosar penal. Acuzația împotriva lui este aceea de vătămare corporală din culpă.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!Sursa: romanialibera.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri