0.9 C
București
luni, 11 decembrie 2023

Un startup românesc a lansat un automat pentru închirierea de televizoare FOTO

Publicat pe


Startup-ul românesc de tehnologie, Telerenta, care operează O platformă de închiriere de echipamente electronice destinată utilizatorilor casnici, lansează un automat care permite închirierea imediată și ridicarea instant de televizoare. Durata întregului proces, de la selecția produsului, până la intrarea în posesia acestuia, este de ordinul minutelor, conform companiei.

Fiecare automat RentBox dispune de 3 televizoare de dimensiuni diferite (32, 40 și 50 de inci), de la producători diferiți.

Cum funcționează?

  • Clienții, care vor să închirieze televizorul și să intre imediat în posesia acestuia, scanează un cod QR afișat pe automatul RentBox și selectează televizorul și perioada de închiriere, care variază între 3 și 24 de luni;
  • Urmează identificarea clienților la distanță și semnarea electronică a contractului, direct pe telefonul mobil. Identificarea de tip eKYC (Electronic Know Your Customer) este un proces complet automatizat, oferit de Qoobiss România, companie europeană în domeniul soluțiilor de verificare digitală a identității. Procesul este complet digitalizat și se realizează în câteva minute.
  • După finalizarea acestor pași, televizorul poate fi ridicat pe loc din RentBox.

Utilizatorii pot alege dintre produsele listate în platformă și le pot chiar înlocui cu altele cu specificații superioare, oricând, pe durata contractului. La finalul perioadei de închiriere, utilizatorul poate prelungi contractul sau returna produsul închiriat.

În prezent, utilizatorii pot alege din peste 60 de modele TV noi, aflate în garanție, din gamele curente și cu mare căutare în piață, cu diagonale de până la 215 cm, de la 5 producători precum: LG, Philips, Samsung, Sony și TCL.

Serviciul oferit de Telerenta are acoperire națională, produsele închiriate pot fi livrate oriunde în România.

Costurile de închiriere pornesc de la 49,99 de lei/lună, pentru un contract flexibil de 24 de luni.

În prezent, primele câteva automate de închiriere instant deja sunt amplasate în câteva mall-uri și mari centre comerciale din București.

inchiriere televizor RentBox
Sursa foto: Telerenta

În viitorul apropiat Telerenta își propune crearea, în România, a unei unei rețele de 100 de automate RentBox și extinderea pe piețele externe, cu focus în UE.

Compania transmite că toate componentele RentBox-ului, hardware și software, sunt dezvoltate și produse exclusiv în România în parteneriat cu Grupul BobNet, unul dintre cele mai mari dezvoltatori de soluții pentru retail-ul automatizat din Europa.

„Soluția de închiriere instant RentBox este perfect adaptată dinamicii momentului și vine în întâmpinarea dorințelor consumatorului modern să obțină totul aici și acum, ce apreciază libertatea și flexibilitatea, care caută și adoptă ușor inovațiile tehnologice. Prin soluția de închiriere instant RentBox, Telerenta accesează o nouă zonă de retail, ce presupune prezență fizică cu un grad înalt de…Sursa: economedia.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri