32.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023

Un stomatolog a crezut că a comis CRIMA perfectă, când și-a ucis soția, dar a omis un mic detaliu. Ce l-a dat de gol în fața anchetatorilor

Publicat pe


James Craig, un stomatolog american din Colorado, în vârstă de 45 de ani, este acuzat că și-a ucis soția, iar el chiar ar fi putut scăpa nepedepsit dacă nu omitea un mic detaliu.

A căutat pe internet răspunsuri la întrebări precum „arsenicul este detectat la autopsie?” sau „cum să faci ca o crimă să arate ca un atac de cord”,  cu doar câteva săptămâni înainte ca soția lui să moară, a dezvăluit un detectiv de poliție.

Mai mult, pentru căutări medicul a folosit un computer din cabinetul său stomatologic din Aurora, în luna februarie, a precizat detectivul Bobbi Olson.

Poliția suspectează că Craig a pus otravă în shake-urile cu proteine pe care soția sa le consuma înainte de a merge la sală. El ar fi făcut asta pentru a-și putea continua relația pe care o avea cu o altă femeie.

Anchetatorii cred că, pe 6 martie, James Craig a pus arsenic într-unul dintre shake-urile cu proteine pe care el i le făcea în mod obișnuit soției și când a văzut că aceasta a supraviețuit, a comandat de urgență cianura de potasiu despre care i-a spus furnizorului că îi este necesară pentru o intervenție chirurgicală.

De altfel, la scurt timp după ce s-a „documentat”, soția sa, Angela Craig, a început să se simtă rău și s-a dus de mai multe ori la spital, în luna martie a acestui an, prezentând amețeli, vărsături și stări de confuzie, simptome pe care medicii nu și le puteau explica, potrivit medicul legist Kelly Lear, în timpul unei audieri care a avut loc miercuri și care va stabili dacă Craig va fi judecat pentru crimă cu premeditare, potrivit CBS News.

James Craig / FOTO Aurora Police Department

Conform testelor de sânge, Angela Craig a murit, după ce a ajuns pentru a treia oară la spital, fiind otrăvită cu cianură și tetrahidrozolină, o substanță din picăturile oftalmice. Decesul a survenit pe 18 martie.

Și, în timp ce ea agoniza în spital, iar medicii nu-și dădeau seama ce are, soțul ei se întâlnea cu o altă femeie, o colegă stomatolog, Karin Cain, care venea din Texas pentru a-l vedea.

Amanta lui Craig a spus că l-a întâlnit pe acesta, în luna februarie, la o conferință stomatologică, și că au avut o relație de doar trei săptămâni. Fiind întrebată dacă amantul ei și-a ucis soția pentru ca ei să fie împreună, Cain a răspuns că nu-și plănuiseră un viitor alături.

Poliția a început să-l investigheze pe James Craig după ce partenerul său de la cabinetul stomatologic și prieten bun, Ryan Redfearn, i-a spus unei asistente că James Craig a comandat cianură de potasiu, deși nu aveau nevoie de ea la cabinet.

Angela și James au fost căsătoriți timp de 23 de ani și aveau împreună șase copii.

FOTO main – Facebook

Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri