26.1 C
București
marți, 5 iulie 2022

Un tânăr de 17 ani s-a înecat la Therme București

Publicat peUn tânăr de 17 ani s-a înecat la Therme București. Tragedia s-a petrecut sâmbătă, 12 februarie, în jurul orei 19.40.

Tragedie la Therme București! Un adolescent de 17 ani, venit cu unchiul său la centrul de recreere din Balotești, Ilfov, s-a înecat într-unul dintre bazine. Medicii sosiți de urgență la fața locului nu i-au mai putut salva viața, deși l-au resuscitat zeci de minute.

Sâmbără, în jurul orei 19.48, un apel la numărul de urgență 112 anunța o tragedie. un tânăr de numai 17 ani, venit împreună cu unchiul său la Therme București, și-a găsit sfârșitul într-unul dintre bazine. Copilul s-a înecat.

La fața locului au ajuns de urgență polițiști și medici. Zeci de minute au încercat salvatorii și-l resusciteze pe băiat însă, în cele din urmă au fost nevoiți să-i declare decesul.

Din primele informații se pare că adolescentul era din localitatea Dragomirești Deal, județul Ilfov, avea 17 ani și era însoțit de un adult.

Poliția a deschis o anchetă în cazul tânărului înecat la Therme București

A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care s-a deplasat la fața locului.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru stabilirea cu certitudine situației și luarea măsurilor legale care se impun.

Nu se cunosc, deocamdată, cauzele care au dus la decesul băiatului. Este posibil ca tânărului să i se fi făcut rău în apă sau chiar să fi suferit un atac de cord. O anchetă este în desfășurare.

În 2016 s-a produs un accident similar

Un alt caz șocant când un copil s-a înecat la Therme București s-a petrecut în anul 2016. Atunci aici era pe punctul de a se îneca o fetiță de 7 ani. Ea se afla într-un bazin, nesupravegheată. Copila a primit de urgență ajutor medical din partea nagajaților centrului de recreere. Aceștia au încercat s-o mențină în viață până la sosirea ambulanței. Ulterior, medicii au preluat-o, iar copil a fost internată în comă, la spitalul Grigore Alexandrescu.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!Sursa: romanialibera.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri