0.2 C
București
luni, 30 ianuarie 2023

Un tânăr de doar 20 de ani a murit în brațele medicilor: la doar două zile de la externare, starea lui de sănătate s-a agravat, devenind critică

Publicat peTudor Florin avea doar 20 de ani și o viață înainte.

Tânărul era din localitatea Iaz, comuna Plopiş, județul Sălaj. Acesta era student la Teologie, în cadrul Facultăţii de Teologie ,,Sfântul Ierarh Andrei Șaguna” din Sibiu – anul II și absolvise Liceul Ortodox „Sfântul Nicolae” din municipiul Zalău. Și-a pierdut viața la două zile de când a fost externat din spital.

Tudor Florin a fost internat pe secția Boli Infecțioase

Deoarece prezenta probleme de sănătate care nu îi dădeau pace, Tudor Florin s-a prezentat la spital, acolo unde a fost internat pe Secția Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău. Părea că totul o să fie bine și că nu se confruntă cu ceva grav.

Brusc, joi dimineața, lui Tudor i s-a făcut rău și a avut nevoie urgentă de intervenția medicilor. Starea lui de sănătate s-a agravat, iar mai apoi a devenit critică. Avea tuse și nu putea să respire cum trebuie. Așa că, joi, în jurul orei 10 dimineața, tânărul de 20 de ani a ajuns de urgență la UPU-SMURD Zalău, scrie Observator.

Starea de sănătate a tânărului s-a înrăutîțit la două zile de la internare

Cadrele medicale au văzut în ce stare deplorabilă este băiatul, așa că a fost dus imediat în secție și intubat rapid. Au început manevrele de resuscitare, iar echipajul medical de la Urgențe a făcut tot posibilul să-i salveze viața. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil în ciuda încercărilor și a manevrelor de resuscitare. În jurul orei prânzului, joi, a fost constatat decesul lui Tudor Florin.

Oamenii legii fac cercetări în acest caz.Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri