1 C
București
luni, 6 februarie 2023

Un tânăr din Roman, elev la un seminar teologic, a dispărut fără urmă. Cei care au informații despre el sunt rugați să sune la 112

Publicat peUn elev de la un seminar teologic din Neamţ a dispărut în condiţii misterioase. Familia sa nu mai știe nimic de el de câteva zile și, disperaţi, au solicitat ajutorul poliției, precum și al presei pentru a-l găsi.

Băiatul de 18 ani a plecat de acasă la începutul lunii decembrie şi nu s-a mai întors. Într-o dimineaţă, şi-a condus prietena la Liceul „Petru Poni“, unde aceasta învaţă, şi de atunci nu se mai ştie nimic despre el.

„Am fost la poliţie, am dat date, dar ne-am hotărât să apelăm şi la ajutorul presei. Poate lucrurile se mişcă mai uşor şi poate oamenii ne pot ajuta să-l găsim, apelându-ne la telefoanele pe care le-am făcut publice. Am fost anunţat de colegi că a fost văzut, ultima dată, în preajma unor cetăţeni mai dubioşi, în zona unui supermarket din Roman“spune Sergiu Iamandi, tatăl lui Dionisie.

Dionisie Iamandi este elev în ultimul an la Liceul Teologic „Episcop Melchisedec Ştefănescu“ din Roman, la clasa de religie pastorală.

Telefonului tânărului a fost găsit la amanet

Potrivit tatălui băiatului, telefonul acestuia nu mai era disponibil în ultimele zile, iar apelurile către el nu se mai formează. Apoi a aflat că aparatul fusese amanetat.

„Pe 8 decembrie, în jurul orei 12:30, poliţiştii au fost sesizaţi de către un minor, de 17 ani, cu privire la faptul că fratele său, Iamandi Dionisie, de 18 ani, a plecat să îşi conducă prietena la o unitate şcolară din Roman şi nu a mai revenit la domiciliu. Semnalmente: înălţime – 1.80 m, greutate – 70 de kilograme, constituţie atletică, păr brunet, scurt, ochi căprui“, a transmis Poliţia Neamţ.

Părinţii săi sunt divorţaţi, tatăl lucrând la un supermarket, iar mama este plecată la muncă în străinătate, în Anglia. Din relaţia lor au rezultat mai mulţi copii, care se află în custodie comună.

La momentul dispariţiei, tânărul era îmbrăcat cu o bluză de culoare neagră, geacă de culoare neagră, pantaloni de culoare negru, fiind încălţat cu pantofi de culoare albastru. Poliţiştii au efectuat verificări în Roman şi localităţile limitrofe, iar cercetările pentru a da de urma tânărului continuă.

Cei care pot da relaţii sunt rugaţi să apeleze la următoarele numere de telefon: 0764/399.020, 0722/478.744, 0766/101.174 sau 0746/928.495 sau să sune la 112. Un apel pentru găsirea tânărului a fost făcut şi de Oana Bulai, deputat de Neamţ.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri