1.6 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Un tată și-a agresat fiica de patru ani. Educatoarele de la grădiniță au altertat poliția, după ce fata a apărut bătută

Publicat pe


Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost reţinut de poliţiştii doljeni, fiind suspectat că şi-a agresat fiica în vârstă de patru ani. Poliţiştii au fost anunţaţi de cadrele didactice de la grădiniţa unde merge fata, care au văzut răni pe faţa ei.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat, joi, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Bucovăţ au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 35 de ani, din comuna Podari, bănuit de comiterea infracţiunii de violenţă în familie, scrie news.ro.

“În dimineaţa zilei de 27 septembrie, poliţiştii Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Bucovăţ au fost sesizaţi de cadrele didactice din comuna Podari, cu privire la faptul că, o minoră de 4 ani, din localitate, prezintă urme de violenţă la nivelul feţei. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind demarate cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Totodată a fost solicitat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dolj, pentru evaluarea medicală a minorei, fiind informată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj”, se arată în comunicat.

IPJ Dolj a menţionat că bărbatul este bănuit că în data de 26 septembrie, şi-a lovit de mai multe ori fiica de patru ani, ea având nevoie de îngrijiri medicale.

Bărbatul va fi prezentat, joi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Citește și


visarion alexa - 3Sursa: stirileprotv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri