15.9 C
București
luni, 20 martie 2023

Un TIR încărcat cu cereale s-a răsturnat pe DN 13, în județul Brașov / Drumul a fost blocat pe o bandă

Publicat peUn TIR care era încărcat cu cereale s-a răsturnat, marți seară, 14 martie, pe DN 13, în județul Brașov. Drumul a fost blocat pe un sens în zona accidentului. Șoferul era beat, potrivit primelor cercetări.

TIR răsturnat pe drumul național 13 din Brașov

În urma primelor cercetări, șoferul autotrenului era beat, testul indicând peste 1,5 la mie concentrație alcoolică în aerul expirat.

Accidentul a avut loc marți, 14 martie, la kilometrul  44 al DN 13, în zona Pădurea Bogății, unde un TIR încărcat cu cereala s-a răsturnat într-un șanț.

„În urma incidentului conducătorul auto a fost evaluat medical, fără să fi fost vătămat corporal. Acesta a fost testat pentru consumul de alcool, iar rezultatul a indicat valoarea de 1,63 mg/l”, a transmis Poliția Județeană Brașov.

La locul accidentului, autoritățile dirijează circulația, în condițiile în care un sens al drumul a fost blocat. Traficul rutier se desfășoară alternativ pe un singur sens, potrivit g4media.ro.

Autorității îndeamnă șoferii care tranzitează zona să circule cu prudență și să respecte indicațiile agenților.Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri