6.8 C
București
vineri, 31 martie 2023

Un truc pe care trebuie să îl știi: Cum să citești mesajele primite pe WhatsApp fără să le deschizi

Publicat peMesajele de pe WhatsApp pot fi acum citite fără să le deschizi. Pentru că multe persoane se supără atunci când sunt lăsate în „seen”, trucul acesta te poate ajuta să vezi mesajele fără să dai de veste celui care ți le-a trimis.

Mesajele de pe WhatsApp, citite fără să fie deschise

Pentru a putea face acest lucru trebuie să apeși lung pe ecranul de pornire, afișând o pagină de meniu, iar apoi trebuie să atingi Widgeturi, care, la rândul lor, îți vor arăta toate widget-urile disponibile.

Caută widgetul „4 x 1 WhatsApp” și așază-l pe oricare dintre paginile tale de pornire, apăsând lung, odată adăugat, pentru a-l mări. Utilizatorii trebuie să fie atenți, întrucât atingerea oricăror chat-uri le va activa.

Acest truc este benefic doar pentru utilizatorii de Android. Utilizatorii iPhone pot să dezactiveze citirea mesajelor aplicației de mesagerie, în aplicația în sine, fără ca prietenii, familia și colegii să mai vadă acele bife albastre. De asemenea, acest lucru înseamnă că nu vor putea vedea când alții le-au văzut mesajele, la rândul lor, potrivit playtech.ro.

Cei care au iPhone și care își doresc să dezactiveze bifele trebuie să atingă „Mai multe opțiuni” pe WhatsApp, înainte de a da click pe „Setări”. Apoi trebuie să apese pe „Confidențialitate”, de unde se vor putea dezactiva bifele de citire.Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri