6.8 C
București
vineri, 31 martie 2023

Una dintre cele mai puternice echipe părăsește America Express. Cine sunt finaliștii de pe Drumul Aurului

Publicat pe


Finala America Express se aprope cu pași repezi. În episodul 36 al competiției, din data de 15 martie 2023, una dintre cele mai puternice echipe a plecat acasă. Despre cine este vorba, vei afla din rândurile următoare.

Cine a fost eliminat la America Express – Drumul Aurului

Surpriză uriașă la America Express. Jean și Dinu Gavril, una dintre cele mai puternice echipe, părăsește Drumul Aurului, în ediția din data de 15 martie. În urmă cu doar câteva minute, Irina Fodor a rostit numele celor doi concurenți, eliminarea fiind una total neașteptată.

Au fost patru echipe care au intrat în cursa pentru ultima șansă la America Express, însă doar trei au reușit să se califice în faza următoare a competiției. Este vorba despre Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cele două „Andrele”.

În această seară, perechile au trecut prin misiuni inedite, în mijlocul triburilor din deșertul La Guajira. Au făcut cunoștință cu o lume și o cultură cu totul aparte.

Au trecut la munca fizică, precum strânsul grămezilor de sare cu care aceste triburi își conservă mâncarea, până la teste legate de cultura și obiceiurile oamenilor care trăiesc în acel loc, astfel că întrecerea din această seară a fost cu siguranță o experiență memorabilă pentru participanți. Acum, cele trei perechi urmează să se întreacă într-o cursă unică, în mijlocul deșertului, pentru locurile din finală.

Citește și Cătălin Bordea, de nerecunoscut. Cum arăta concurentul de la America Express înainte să se tundă la zero FOTO!

Ce echipa paraseste America Express

America Express, lider de audiență

Ediția reality show-ului difuzat de Antena 1 aseară, în intervalul 20:28-23:52, a fost prima opțiune a telespectatorilor pe segmentele de public comercial și urban.

Prin urmare, îndrăgita emisiune a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 8.6 puncte de rating și o cotă de piață de 27.8%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 6 puncte de rating și o cotă de piață de 19.3%.

În mediul urban, emisiunea a fost prima opțiune a publicului, cu 7.4 puncte de rating și 19.4% cotă de piață, postul din Pache Protopopescu situându-se pe locul secund, cu 6.5 puncte de rating și 17% cotă de piață.

În minutul de aur 21:46, emisiunea a fost urmărită de aproape 1,7 milioane de telespectatori. În plus, Antena 1 a fost lider de audiență pe interval orar prime time (19:00-23:00), obținând, pe tronsonul publicului comercial, 7.5 puncte de rating și 24% cotă de piață, în vreme ce ocupantul locului 2, Pro TV, înregistra 7.4 puncte de rating și 23.5% cotă de piață.

Citește și Andreea Bălan, clipe infernale la America Express. Incidentul prin care a trecut a enervat-o: „Eram toată maro”!

Sursa: www.impact.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri