4.3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022

Unde a dus gelozia lui Marius Elisei în relația sa cu Oana Roman. În ce stadiu al relației sunt cei doi

Publicat pe


Oana Roman și Marius Elisei formează un cuplu din luna ianuarie a anului 2013, iar împreună au o fiică, Isabela Maria, în vârstă de 7 ani.

În februarie 2021 au divorțat la notar iar câteva luni mai târziu au anunțat că și-au mai dat o șansă.

Oana Roman, despre Marius Elisei: „Este un bărbat gelos, dar este un tată impecabil”

Oana Roman este conștientă că și diferența de vârstă își pune amprenta pe relația lor, însă acest lucru nu a fost o reală problemă.

Divergențele apar din varii motive. Apar pentru că, la un moment dat, poate vedem lucrurile ușor diferit, și comparativ cu trecutul pe care îl are fiecare, cu generația din care venim.

Le gestionăm… uneori nu prea reușim să le gestionăm, suntem și noi oameni. E o provocare, a precizat Oana Roman potrivit Libertatea.

În plus, vedeta a povestit că Marius este un tată demn de toată lauda.

Citește și:Cu ce probleme se confruntă Oana Roman, în pragul despărțirii de Marius Elisei. Nici mama artistei nu are o sănătate bună

În ceea ce privește creșterea acestui copil nu pot spune că ne-am contrazis de foarte multe ori. Poate de două-trei ori, când mi s-a părut mie că el o super-protejează, o super-apără, dar foarte rar s-a întâmplat.

În rest, am crescut-o doar noi doi. În prima parte a vieții ei, când eu eram foarte bolnavă, Marius a fost cel care a fost lângă ea.

Din punctul ăsta de vedere este un tată impecabil, s-a ocupat în mod impecabil de acest copil. S-a implicat enorm de mult în educația și în creșterea ei.

Este, probabil, singurul subiect în care noi doi nu avem divergențe de niciun fel, a mai declarat Oana Roman.

Citește și:Ce se întâmplă în relația Oanei Roman. Declarațiile lui Marius Elisei cu privire la zvonurile despărțirii

Pe de altă parte, Oana Roman a mai precizat că ea nu este o fire geloasă, însă partenerul ei este foarte gelos, iar acest lucru a contribuit la unele conflicte între ei doi.

Eu nu sunt geloasă deloc. El – cât și pentru mine la un loc, a precizat Oana Roman, potrivit sursei menționată.

Ce operații estetice are Otilia Bilionera și câți bani a cheltuit pentru ele…Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri