Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/var/www/ss/wp-content/plugins/wp-rocket/) is not within the allowed path(s): (/tmp:/home/stiridinsurse.ro/) in /home/stiridinsurse.ro/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 17
''Unii șoferi sunt o nenorocire”. Oana Roman a răbufnit în trafic. Ce a pățit vedeta / FOTO - Stiri din surse
33.8 C
București
duminică, 3 iulie 2022

”Unii șoferi sunt o nenorocire”. Oana Roman a răbufnit în trafic. Ce a pățit vedeta / FOTO

Publicat pe



  • Oana Roman a răbufnit în trafic
  • Ce a scos-o din minți pe vedetă

Oana Roman este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate vedete de la noi din țară. Partenera de viața lui Marius Elisei este din ce în ce mai activă în mediul online, acolo unde are o comunitate destul de mare și le împărtășește fanilor fiecare moment din viața sa.

Oana Roman a răbufnit în trafic

În timp ce aștepta în trafic, Oana Roman nu s-a mai putut abține și a răbufnit în fața fanilor. Vedeta a fost scoasă din minți de șoferii care circulau fără să mai țină cont de regulile de circulație. Partenera de viață a simțit nevoia să împărtășească momentul cu fanii de pe rețelele de socializare.

”Unii șoferi sunt un real pericol public în trafic. E ceva rău de tot și nu sunt neapărat femei, dar unii șoferi sunt o nenorocire, mal ales pe traficul ăsta. Ar face mai bine să stea acasă”, a declarat Oana Roman pe rețelele de socializare.

Nu este prima dată când Oana Roman are probleme în trafic

Oana Roman a mai întâmpinat probleme în trafic de foarte multe ori. Revoltată, vedeta nu s-a mai putut abține și a mărturisit totul pe rețelele de socializare, la fel cum a făcut și astăzi.

„Stăm la barieră la Pipera și domnișoara s-a băgat în față nebuna, se grăbește. Mai are puțin și trece peste barieră. M-a și înjurat. (…) Cam asta e România, ne băgăm în față că n-avem timp și n-avem educație, bun simț. Nu a vrut ea să stea la coadă, a vrut ea să fie prima, să-mi taie mie calea la barieră. Bravo, fetiță, ești foarte șmecheră, ai ajuns departe băgându-te în față”, a transmis Oana Roman la InstaStory.

Citește și: Oana Roman, replică dură pentru Iulia Albu după ce i-a criticat ținutele. ”Iz de gaiță pe prispa casei”





Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri