20 C
București
joi, 1 iunie 2023

Universitatea Craiova – FC Hermannstadt 2-0. Neagoe, victorie la debutul pe banca oltenilor

Publicat pe


Universitatea Craiova obține o victorie importantă pe teren propriu cu FC Hermannstadt, scor 2-0, în primul meci cu Eugen Neagoe pe bancă.

Foto Sportpictures

Eugen Neagoe a disputat primul meci pe banca oltenilor chiar sub privirile fostului mare fotbalist Rivaldo, care a venit să îl vadă pe fiul său Rivaldinho.

După ce în primele trei meciuri terenurile au arătat îngrozitor, din cauza vremii nefavorabile care a dus la transformarea gazonului într-o adevărată mocirlă, terenul oltenilor s-a prezentat mult mai bine și asta a permis un joc mai deschis de ambele părți.

În prima parte a jocului gazdele au fost la conducerea partidei având o posesie net superioară. Formația antrenată de Marius Măldărășanu a reușit însă să păstreze egalitatea pe tabelă până la pauză. 

Imediat de la revenirea de la cabine, Andrei Ivan a reușit o execuție de geniu cu care a deschis scorul pe tabelă în favoarea gazdelor. Atacantul oltenilor a preluat mingea de la aproximativ 35 metri de poartă și a șutat imparabil la colțul lung. 

În minutul 60, Elvir Koljic a intrat pe teren pentru gazde, înlocuindu-l pe Rivaldinho. Atacantul bosniac a revenit pe teren după o pauză de aproape șase luni. Ultimul joc a fost chiar împotriva sibienilor, în tur, atunci fiind schimbat în minutul 65 după ce a acuzat dureri. Koljic a fost nevoit să se opereze la tendonul femural.

Oaspeții au încercat să revină pe tabelă însă în minutul 67 Căpățână a șutat puternic de la distanță, mingea lovind transversala. Centralul a acordat cornerul din care Ivan a reușit dubla cu o lovitură de cap. Este primul meci al sezonului în care Andrei Ivan punctează de două ori. 

Neagoe pornește cu dreptul pe banca Universității Craiova și o egalează la puncte pe FCSB (41 de puncte), dar care are un meci mai puțin disputat. Sibienii sunt acum pe poziția a zecea (24 de puncte) după ce au înregistrat al doilea eșec din 2023. Și depunctarea de 9 puncte i-a demoralizat pe jucătorii sibieni care se luptau pentru un loc în play-off. Sursa: adevarul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri