33.8 C
București
duminică, 3 iulie 2022

UPDATE Incendiu puternic la o casă de pe Calea Moşilor din Capitală. Pompierii au intervenit cu 12 autospeciale FOTO

Publicat peJoi, 07 Aprilie 2022, ora 20:52

975 citiri

Pompierii din București au intervenit de urgență joi seară, 7 aprilie, pentru stingerea unui incendiu produs la acoperişul unei clădiri de pe Calea Moşilor din Bucureşti.

UPDATE 21:40 Incendiul a fost localizat și se lucrează pentru lichidarea lui.

UPDATE 21:28 Pompierii au anunțat că se acționează în total cu 12 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autoscări, un echipaj de descarcerare și unul SUMRD.

Brigada Rutieră recomandă participanților la trafic să evite zona, să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri și să circule cu prudență.

La acest moment traficul rutier este restricționat pe segmentul de drum cuprins între Str. Paleologu și B-dul Hristo Botev.

Știrea inițială:

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul s-a produs la o clădire P+1+M.

”Acţionăm cu 10 autospeciale de stingere cu apă si spumă, o descarcere, o autoscară de intervenţie şi salvare de la înălţime şi un echipaj SMURD.”, a transmis sursa citată.

Incendiul se manifestă la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, cu posibilităţi de propagare.

Pompierii intervin cu dificultate din cauza spațiului îngust și al liniilor de alimentare cu energie electrica a tramvaielor care tranzitează zona.

Sursa: ziare.com

Mai multe stiri

Ultimele Stiri