9.3 C
București
luni, 27 martie 2023

UPDATE| Intervenție a pompierilor la Casa de Pensii Alba din cauza unei miros puternic și înecăcios: 30 de persoane s-au autoevacuat și o persoană a ajuns la spital

Publicat pe


Polițiștii din Alba caută un o femeie care a dispărut din Sebeș. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 12 martie 2023, în jurul orei 19,00, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată de către o femeie din comuna Câlnic, cu privire la faptul că, cumnata sa nu răspunde la telefon și nu se află la domiciliu.

Elit - Gustul Desăvârșit

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că în perioada 11 -12 martie DAMIAN VALERIA, de 61 de ani, din Sebeș, a plecat de la imobilul în care locuia singură, fără a lăsat niciun mesaj cu privire la plecarea sa niciunuia dintre membrii familiei sau vreunei persoane cunoscute.

Femeia are următoarele semnalmente:
• 170 cm înălțime;
• 60 -70 de kilograme;
• Ochi albaștri;
• Păr blond, tuns până la umeri;

La momentul dispariției purta haine de culoare închisă.

Femeia a fost dată în urmărire, iar polițiștii au demarat, imediat după sesizare, activități de căutare, dar, până în prezent nu a fost găsită.

Căutările sunt continuate.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Ultimele știri publicate în Ziarul UnireaSursa: ziarulunirea.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri