4 C
București
marți, 6 decembrie 2022

UPDATE VIDEO: A apărut filmul bătăii! Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf s-au certat ca la uşa cortului

Publicat pe


Îndrăgostiţii de pe vremuri s-au transformat în duşmani de moarte. Aflați în proces de divorț, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns, vieneri, la poliție, unde s-au reclamat reciproc după un scandal.

UPDATE: În videoclip se poate oberva cum Laurențiu Reghecampf o trage de păr și o lovește peste față pe Anamaria, care ripostează și îi dă un pumn în plină figură fostului soţ.

A urmat o secvență parcă desprinsă din luptele de box, în care cei doi și-au și-au împărțit pumni rând pe rând, iar apoi cei doi s-au îmbrâncit.

Totul ar fi început de la faptul că fostul soț al impresarei a venit la locuinţa lor comună din Snagov, acolo unde locuiește acum Anamaria Prodan, pentru a-l vedea pe fiul lor minor.

Reghe a vrut să intre cu forţa în casă

Impresara ar fi refuzat vizita, moment în care antrenorul ar fi vrut să intre cu forţa în casă. De aici până la violență domestică a mai fost doar un pas.

Reghe a cerut ajutorul Poliţiei, până la urmă. Pentru că bărbatul prezenta urme vizibile de violență la nivelul feței, a fost solicitată o ambulanță pentru a evalua situaţia.

La rândul ei, Anamaria Prodan a sunat la 112 şi a cerut un echipaj medical şi ulterior a mers şi ea la poliţie pentru a depune plângere împotriva fostului soţ, deoarece, susţine ea, antrenorul ar fi lovit-o.

Prodanca spune că a fost bătută

Fosta prezentatoare TV spune că antrenorul echipei Neftchi Baku, Laurențiu Reghecampf, ar fi agresat-o fizic în plină stradă şi are dovezi filmate.

„M-a lovit peste faţă cu palma sau pumnul, m-a pus la pământ, iar când a realizat ca Eugen filmează din mașina și vrea să sune la poliție, s-a năpustit și a tras de ușa mașinii, luându-l de gât, l-a lovit cu pumnul în faţă, a încercat să îl tragă jos din mașina și l-a amenințat cu moartea.

M-a luat de păr și m-a târât. Mi-a fost milă să-l calc în picioare„, a declarat Prodanca.

Impresara si antrenorul s-au ales cu ordine temporare de restricție, pentru urmatoarele cinci zile, timp în care nu au voie să se apropie unul de altul. Și s-au ales cu dosare penale pentru violență în familie.

Cei doi se află în divorț, iar între timp Laurentiu Reghecampf formează un cuplu alături de o tânără cu care are un băiețel.

Sursa: www.national.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri