21.3 C
București
vineri, 1 iulie 2022

USR Timiş, reacţie după ce noua organigramă a Primăriei a fost suspendată în instanţă


A doua organigramă a Primăriei Timişoara votată de Consiliul Local a fost miercuri suspendată în primă instanță. Printr-un comunicat de presă, USR Timiş reacţionează şi atacă fosta administraţie, în timpul căreia organigrama  fost schimbată de 18 ori.

 Nu sunt uitaţi nici consilierii locali Radu Ţoancă şi Dan Diaconu, cei doi care s-au opus organigarme

 “Domnii Dan Diaconu, viceprimar în era Robu și Radu Țoancă, etern consilier local al PSD și intermediarul feluritelor afaceri imobiliare din zonă, dau constant lecții de administrație. Indubitabil, dumnealor se pricep la modificarea organigramei: în cei 8 ani de domnie a dlui. Robu + USL/PNL, au schimbat-o de 18 ori”, se arată în comuncatul USR Timiş

Ca atare, numărul de posturi a crescut de la 523 la 640 și, în urma celor 106 concursuri de angajare prilejuite de fiecare schimbare, au angajat 396 de persoane în primărie, arată cei din USR.

“Spre satisfacerea feluritelor grupuri de interese ce azi blochează orice reformă. Spre a aduce cărători de trepied și a înființa o televiziune a primăriei. Spre a hrăni toate gurile. Să fie toată lumea mulțumită și nimeni să nu conteste nimic. Nu degeaba fosta șefă de la resurse umane (Rodica Aurelian – nr.) are un apartament în Tenerife. Nu întâmplător așa zisul sindicat al câtorva angajați din Primărie contestă orice încercare de a desțeleni terenul în timp ce prosperă din afaceri imobiliare cu apartamente de lux pe litoral (în 2012, același sindicat semna un protocol politic de susținere a USL, în Timișoara). Nu puține dintre concursuri erau de felul celui transparent și deschis organizat pentru ca un consilier personal al primarului (Florin Răvăşilă, cercetat de DNA pentru primire de mită – n.r.) să devină director peste jumătate din patrimonial orașului, direcție special înființată pentru domnia sa în urma modificării organigramei (pentru unele din aceste concursuri actuala administrație a făcut demult plângere la DNA și încă așteaptă rezultatele anchetei)”, mai transmit cei din USR.

Primăria va face recurs la decizia instanţei de-a suspenda organigrama, se mai arată în comunicatul de presă.

 

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri