10 C
București
marți, 21 martie 2023

UTA a pierdut pe final de meci

Publicat pePLOIEȘTI. UTA a început ușor înghesuită meciul cu Petrolul, iar Batha și-a încercat norocul cu Sebastian Colțescu, însă doar până în minutul 10, când a văzut cartonașul galben. Patru minute mai târziu, R. Pop l-a călcat pe Țicu și a fost, la rându-i, avertizat. Petrolul a avut o ocazie de gol în min. 17, după ce Erico a fost depășit ușor, dar finalizarea a lăsat de dorit. Meciul a continuat să fie aspru, jucătorii celor două echipe având destule intrări la limita regulamentului. Însă, încet, încet, lucrurile s-au liniștit și până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic deosebit, cu excepția unui șut destul de moale a lui Ubbink, care a trecut alături și o accidentare a lui Erico, în chiar ultimele secunde ale reprizei, el fiind înlocuit cu Chindriș.

A fost o repriză destul de slabă a UTA-ei, care nu trebuia să se mulțumească cu puțin.

În partea secundă, prima oportunitate i-a aparținut lui Postolachi, în min. 58, dar șutul său a fost destul de slab și Vâlceanu a prins.

Ocazia meciul a avut-o Barbosa, care a ratat incredibil, de la opt metri, fără adversar pe el, a șutat aiurea, de la vreo zece metri.

Cu un minut înainte de final, când nimeni nu se aștepta, din trei pase, Petrolul a câștigat meciul, Seniko fiind la capătul acțiunii, cu un șut din afara careului. În prelungiri, Barbosa a ratat uluitor, din careul mic și UTA a plecat învinsă de la Ploiești.

Petrolul – UTA 1-0 (0-0)

Stadion Ilie Oană”, teren acceptabil, timp foarte bun pentru fotbal, spectatori 5000. A marcat: Seniko – min. 89.

Petrolul: Vâlceanu – Papp, Meijers, MathausSeniko, A. Dumitriu (Budescu), Purtic, Jair, Țicu – Grozav, Irobiso. UTA: Kucher – Abeid, Erico (Chindriș), Benga, Roger– Batha (Cascini), Anton – R. Pop, Ubbink (Barbosa), Otele (Milosevic) – Postolachi. Au arbitrat: S. Colțescu (București) – la centru, D. Mitruți și Ad. Popescu (ambii din Craiova) – asistenți.

Sursa: www.aradon.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri