16.5 C
București
duminică, 4 iunie 2023

Vă place noul echipament al Naționalei?

Publicat peFederaţia Română de Fotbal a lansat noul tricou al echipei naţionale, acesta fiind inspirat de rezistenţa şi perseverenţa care definesc suporterii români şi poartă brâul tradiţional, informează frf.ro.

„Tricoul este conceput pentru a rezista la toate presiunile şi provocările pe care suporterii le întâmpină, de la lacrimi şi emoţii până la minutele tensionate de la finalul meciurilor. Echipamentul poartă brâul tradiţional, drept un simbol al valorilor care ne-au ţinut uniţi de-a lungul timpului şi care ne vor face să mergem înainte cu încredere. În folclorul românesc, puterea voinicilor luptători stătea în brâu si ne dorim ca acesta să ne inspire în continuare.  Brâul conţine elemente emblematice pentru regiunile istorice ale României, o trimitere la trecutul nostru comun, cel care ne aduce împreună şi ne motivează să credem şi să continuăm. Pe teren sau în tribune, avem acelaşi ţel: să clădim succesul echipei naţionale!”, transmite Federația.

Pe lângă elementul distinctiv al noului tricou, brâul, nu lipsesc tricolorul, acesta fiind prezent pe mânecile tricoului, pe şort şi pe jambiere, dar nici mesajul de unitate “Luptăm împreună”. Noul echipament e o întoarcere la galbenul tradiţional, pentru ca albastru complet, respectiv roşu complet, să caracterizeze celelalte două opţiuni.

FRF subliniază că noul echipament este şi produsul unei ample cercetări. Suporterii au fost incluşi şi ei în procesul de conceptualizare pentru că au contribuit la identificarea celor mai iubite echipamente din istoria naţionalei şi a elementelor cele mai apreciate ale acestora. În plus, au oferit detalii legate de combinaţiile de culori şi exemple de alte echipamente din fotbal care s-au bucurat de apreciere în ultimii ani. Peste 800 de suporteri, femei şi bărbaţi, din ţară şi din străinătate, au avut ocazia să îşi exprime părerea şi să îşi susţină ideile.

Fabricarea a fost realizată din poliester 100% reciclat pentru a minimiza impactul asupra mediului. Această ţesătură se caracterizează prin calitatea şi elasticitatea sa, pe lângă faptul că este foarte rezistentă şi uşor de întreţinut. Fabricat din materiale plastice prelucrate transformate în fir de poliester reciclat şi apoi în mii de metri de ţesătură durabilă şi rezistentă.

„În plus, a fost inclusă tehnologia MICROMESH pentru a oferi sportivilor o mai bună aerisire. Datorită acestei ţesături de plasă, care înlocuieşte materialul de bază, transpiraţia se evaporă mai rapid. Prin urmare, corpul jucătorului rămâne uscat şi este împiedicată răcirea după efort.

În plus, sistemul de cusături FLATLOCK a fost încorporat prevenind frecarea şi oferind elasticitate şi libertate de mişcare.cu elementele tradiţionale şi împrumută liniile Coloanei Infinitului, celebra sculptură a lui Constantin Brâncuşi, ca un simbol al iubirii infinite a suporterului român pentru echipa naţională şi a motivaţiei tricolorilor de a le aduce acestora satisfacţie.

Colecţia JOMA pentru sezonul 2023/2024 este completată de o linie extinsă de îmbrăcăminte, constând din hanorace, tricouri, pantaloni scurţi, pantaloni lungi, îmbrăcăminte pentru exterior şi accesorii, precum şi o linie completă pentru antrenament”, anunţă frf.ro.

Primul meci la care tricolorii vor îmbrăca noul echipament va fi în Andorra, vineri, 25 martie, de la ora 21:45.

Sursa: www.cotidianul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri