18.3 C
București
luni, 15 aprilie 2024

„Vaccinul mi-a distrus viața complet”. Mărturiile cutremurătoare ale românilor care au dezvoltat boli grave ca efecte adverse ale vaccinului împotriva COVID-19

Publicat peLa peste un an si jumătate de când autoritățile din România au declarat public succesul campaniei naționale de vaccinare și i-au asigurat pe români că au fost informați „cinstit” și „corect”, în baza studiilor și dovezilor științifice, despre siguranța serurilor, continuăm să numărăm cazurile dramatice de îmbolnăviri post-vaccinare. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoțional!

Sunt îmbolnăviri pe care medicii din România se feresc în continuare să le lege de vaccinul împotriva COVID-19. Iar statul nici măcar nu se gândește să monitorizeze și să trateze acești pacienți în centre medicale specializate, așa cum se întâmplă în străinătate.

Cei peste 20 de mii de români care au raportat efecte adverse grave hematologice, neurologice sau cardiologice, după vaccin, au rămas din păcate doar cifre într-un raport oficial care s-a evaporat din spațiul public, la scurt timp după ce a fost publicat.

Și de atunci… e…Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri