32.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023

Val de ironii după ce un bucureștean a ajuns cu mașina în apele Mării Mediterane. Sene incredibile în Thassos – Cum s-a petrecut incidentul

Publicat peO scenă desprinsă parcă dintr-un film s-a petrecut, marți, pe plaja din Skala Kallirachis din insula Thassos, insulă preferată de turiștii români. 

Conform imaginilor postate pe grupul de Facebook intitulat  Forum Thassos, un Renault Kadjar de culoare albastră, cu numere de București, a fost scos din apă de turiști. Incidentul s-a produs, se pare, deoarece mașina nu a avut frâna de mână trasă și, astfel, a alunecat de pe dig.

Imaginea postată pe forum a generat un val de reacții, românii întrecându-se în ironii, dar și comentarii în care se arătau îngrijorați de situația în care se afla proprietarul mașinii:

„Așa caldură mare a fost astăzi în Thassos că un bucureștean și-a răcorit inclusiv mașina în mare! A căzut de pe dig în Skala Kalirachis!”, a scris bărbatul. 

„S-a întâmplat ceva draga ??? – Nu iubitule, sunt…la spălătorie !!!”

„A făcut economie de 25 euro la bac…”

„Belea mare…ca nu este BMW . Altfel, era dublat numărul de comentarii”

„A confundat Thassos cu Mamaia. Csf”

„Nu inteleg ce este de ras…. Vorbim despre un accident. Daca se face misto de fiecare data cand cineva are o problema pe insula unde ar ajunge grupul asta?”

 Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri