7.7 C
București
joi, 16 mai 2024

Vanghelie candidează la Primăria Sectorului 5: „Să ducem învățământul la standardele cele mai mari din lume” / Critici la adresa lui Piedone: „Ne bucurăm că punem nişte colţuri cu iarbă şi nişte borduri şi restul nimic…” (VIDEO)

Publicat pe



Marian Vanghelie şi-a depus, luni, candidatura ca independent la Primăria Sectorului 5. Acesta a afirmat că a decis să candideze în primul rând pentru a face investiții în educație: „învăţământul să-l ducem la standarde cele mai mari din lume”.

Vanghelie spune că educația va fi prioritatea sa numărul 1

„Nu a fost niciodată, nici în ’89, în Sectorul 5 ce se întâmplă acum. Avem 10 unităţi (de învăţământ) închise, avem peste 20 la care curg de la toaletele de sus prin clase. Când am venit primar nu era aşa ceva. Am schimbat învăţământul!

Acum (…) ce promit şi ce vreau să fac – începând de la educaţie, care trebuie să fie punctul numărul 1, nu numai pentru Primăria Sectorului 5, ci pentru toată România – învăţământul să-l ducem la standarde cele mai mari din lume. O să fim un exemplu pentru alte ţări pentru ce vrem să facem pentru copiii noştri. Acesta este motivul pentru care mi-am depus candidatura”, a…



Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri