21.3 C
București
marți, 26 septembrie 2023

Vară activă pentru copiii de la CFR Timişoara. Micuţii fotbalişti, victorioşi şi la un puternic turneu la Craiova

Publicat pe


Generaţia 2015 a clubului CFR Timişoara continuă să se remarce la turneele naţionale şi internaţionale. Char astăzi, micuţii pregătiţi de Adrian Brazovan s-au impus la un puternic turneu organizat în Bănie, unde au mai participat printre altele echipe ca U Craiova, FCU Craiova, Academia Gică Popescu, etc.

Până la ajunge în Cetatea Băniei, pentru copiii CFR-ului a fost o vară plină de antrenamente, turnee şi amintiri plăcute.

CFR U9 a fost prezentă la un cantonament activ în Bulgaria, dar unde s-au bucurat şi de o vacanţă frumosă alături de familii. S-au sudat prieteniile, atmosfera de familie mare a fost la ea acasă, iar antrenamentele, îndrăgite de toată lumea. Au urmat turnee la Lupeni şi Sibiu (6+1), unde echipa a jucat excelent, în prima competiţie fiind neînvinsă şi în a doua finalistă.

A urmat acest turneu la Craiova, unde în finală micuţii ceferişti au învins la loviturile de departajare Academia Gică Popescu, iar Denis Farcaş a devenit golgheterul competiţiei.

„Nu ne-am propus să câştigăm turnee, pentru noi a fost important să evoluăm de la meci la meci şi să creştem frumos împreună. Spiritul de colegialitate, dar şi cel de fair-play a fost la înălţime, iar cel mai mult ne-au bucurat cuvintele frumoase spuse de ceilalţi participanţi la adresa noastră. Laudele şi aprecierea lor contează enorm pentru noi”, ne-a spus profesorul Adrian Brazovan.

Au jucat împreună pentru CFR U9, chiar dacă la unele competiţii au evoluat şi la grupe cu un an mai mare: Mark Fazakaș, Flavius Dragomir, Darian Mateescu, Ștefan Brazovan, Luca Dumitrașcu, Denis Farcaș, Luca Miron, Mihăiţă Boroş, David Satmari, Victor Andreiciuc.

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri