3.8 C
București
miercuri, 29 martie 2023

Vedeta din România care nu s-a mai spălat pe păr de 19 zile. Motivul pentru care a luat această decizie bizară: ”Sfidează gravitația” / VIDEO

Publicat pe  • O vedetă din România nu s-a spălat pe păr timp de 19 zile
  • Decizia are un motiv bun

Secretele de frumusețe ale vedetelor sunt o curiozitate pentru toată lumea, motiv pentru care nu ezită să și le împărtășească. În timp ce unele persoane cunoscute apelează la saloane pentru acest lucru, o vedetă a ales să nu își spele părul timp de 19 zile, pentru a reduce o problemă cu care se confruntă multe femei, în ziua de astăzi.

Vedeta din România care nu s-a mai spălat pe păr de 19 zile

Este una dintre vedetele care surprind prin stilul excentric și personalitatea îndrăzneață, iar acum a luat o decizie care a stârnit multe curiozități. Marie Janette nu s-a spălat pe păr timp de 19 zile, iar acum a venit momentul să treacă la fapte. Chiar dacă are o decizie bizară, vedeta a spus că în acest fel rezolva o mare problemă.

Marie Janette le-a arătat urmăritorilor de pe TikTok cum arată părul ei înainte și după spălare, spunând că se aștepta să piardă mai mult păr în această perioadă. Înainte să își spele părul, vedeta a fost surprinsă de faptul că firele sifdează gravitația, mai exact că rămân în poziția în care au fost puse, având în vedere că nu au mai fost spălate de aproape trei săptămâni.

”19 zile de când u m-am spălat pe cap și părul mei sfidează gravitația. Care gravitație? Nu avem gravitație. Nu mai zic că nu pot să îmi trec mâna prin el. Sunt curioasa câte fire de păr trebuiau să cadă și nu au căzut. O să văd acum la baie. Eu zic că este okay pentru 19 zile, o șuviță, părul care trebuia să cadă și a căzut abia acum.”, a spus Marie Janette, pe TikTok.

De ce a luat această decizie

Marie Janette are o mulțime de urmăritori pe rețelele de socializare, mai ales pe TikTok, astfel că multă lume a aflat că nu s-a mai spălat pe păr de 19 zile. După ce a primit multe întrebări, vedeta a spus că în acest fel părul ei nu se îngrașă și se menține mai sănătos, decât dacă l-ar spăla mai des de atât.

”Nu se îngrașă. Când îl fac cu placa de creponat. Îl spăl de două, trei ori pe luna și e mai sănătos ca niciodată”, a mai spus ea.

Citește și: Motivul pentru care Larisa Udilă a decis să-și scoată acidul din buze: „Ajungi într-un punct în care…” / VIDEO

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri