6.7 C
București
duminică, 3 decembrie 2023

Vestea dimineţii despre Mihai Gâdea! Ce s-a întâmplat cu prezentatorul Antenei 3

Publicat pe


Mihai Gâdea va reveni după un concediu de 2 luni

Mihai Gâdea nu a mai apărut pe micile ecrane de două luni deoarece a fost în concediu. Realizatorul va reveni totuși în curând în platoul emisiunii pe care o va relua în scurt timp. Concediul acestuia a fost atât de lung încât fanii emisiunii se întrebau dacă îl vor mai revedea vreodată la TV.

Mihai Gâdea va reveni la Antena 3 CNN, unde va relua emisiunea „Sinteza Zilei”, începând de luni, 25 septembrie 2023.

Emisiunea va fi difuzată la ora 21:00 și va avea noi invitații care vor discuta cele mai mari subiecte ale zilei.

„Sinteza Zilei” este una dintre cele mai populare emisiuni de televiziune, unde au loc dezbateri importante despre evenimentele din actualitatea zilnică. Invitații emisiunii își exprimă opiniile și părțile lor de vedere cu privire la evenimentele semnificative care au avut loc în ziua respectivă.

De ce nu are niciodată emisiune vinerea sau sâmbăta?

Mihai Gâdea, născut la 10 ianuarie 1977, are o carieră impresionantă în televiziunea românească. A realizat mai multe programe TV în țară de-a lungul timpului. A lucrat la Realitatea TV în perioada 2002 – 2004, iar între 2004 și 2005 a fost gazda unor emisiuni la Antena 1. De asemenea, a deținut poziția de director al Antena Stars (fostul Antena 2) până în 2011. În prezent, Mihai Gâdea este directorul Antena 3 CNN.

Puțini știu că realizatorul TV este un om foarte religios, acesta fiind și motivul pentru care nu lucrează vinerea și sâmbăta.

Gâdea este botezat în religia adventistă, care are obiceiul de a respecta Sabatul, ziua de odihnă, care începe vineri seara la apusul soarelui și se încheie sâmbătă seara la apusul soarelui. În această perioadă, membrii acestei religii se dedică în special activităților religioase, inclusiv rugăciunii și învățăturii religioase.

Recent a apărut pe Youtube un clip în care realizatorul TV apare ținând un discurs religios la Sala Palatului. El le transmitea oamenilor că este foarte important să asculte de cuvântul Lui Dumnezeu.

Vedeta Antena 3 a povestit în urmă cu ceva timp despre un episod public legat de credința sa

Iată declarația lui Gâdea cu privire la religia sa:

„Am mers la Teologie când aveam 18 ani, imediat cum am terminat liceul. Am terminat Institutul la 23 de ani și de foarte multe ori a fost ceva tare, totuși. Era perioada în care Antena 3 era atacată puternic de președintele în funcție al țării.

La un moment dat, m-au luat la țintă pe mine direct. Făcuseră ei acolo o strategie, să mă atace, să spună că sunt pastor. Cine, domnule, pastorul ăsta?

Și asta a fost o campanie care s-a întâmplat pe un alt post de televiziune și era cam seară de seară. Era și în niște ziare, și pe niște site-uri.

Eu când am văzut, am avut un sentiment de amuzament în primă instanță, dar, pe de altă parte, îmi părea rău, zic: Totuși oamenii care cred în…Sursa: www.capital.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri