0.9 C
București
luni, 11 decembrie 2023

Veteran de război, fără o mână și fără un picior, AMENDAT pentru că a parcat pe un loc al persoanelor cu dizabilități. „Nu e suficient de handicapat”

Publicat peUn veteran de război, în vârstă de 36 de ani, fără o mână și fără un picior, a fost amendat după ce a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități.

Veteran al Marinei Regale, fostul comandor Ben McBean susține că un agent de circulație a pus la îndoială legitimitatea sa. Agentul de circulație care ar fi spus că insigna sa este falsă. De altfel, McBean susține că este pedepsit pentru că „nu este suficient de handicapat”.

Veteranul Marinei Regale a fost numit „un adevărat erou” de către Prințul Harry, după ce a fost grav rănit în timpul serviciului său din Afganistan.

Și-a pierdut o mână și un picior în anul 2008, după ce o mină terestră a explodat în provincia Helmand, Aganistan, iar acum – pentru a se deplasa – poartă o proteză.

El a mai trecut printr-un moment jenant, în trecut

Veteranul, care acum lucrează ca speaker motivațional, spune că la un incident anterior, când a folosit legitimația care atestă faptul că are un handicap, i s-a spus că „nu merită insigna”.

El a explicat, prin intermediul unui mesaj video transmis pe rețelele de socializare, că după ce s-a întors la mașina pe care o parcase într-un loc special amenajat a zărit mai multe persoane care îl așteptau.

„Erau în mijlocul drumului și toți mă aplaudau în timp ce treceam pe lângă ei, spunându-mi că o să primesc o amendă sau o să merg la tribunal.(…) Nu ar trebui să fiu nevoit să îmi pun o insignă pe fereastră și apoi să explic din nou cea mai proastă zi din viața mea”, a spus el, potrivit The Independent și Mirror.

Bărbatul se teme acum că insigna îi va fi retrasă pentru a doua oară.

„Am fost profund îngrijorați să auzim despre acest incident și un director de rang înalt l-a contactat pe domnul McBean, astfel încât să putem investiga problema mai departe. Insigna albastră a domnului McBean nu este în pericol”, a declarat un purtător de cuvânt al consiliului municipal din Plymouth, acolo unde a avut loc incidentul.

Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri