0.2 C
București
duminică, 5 februarie 2023

Victimă încarcerată după un accident cu două autoturisme și un TIR, pe DN6 FOTO

Publicat pe


Două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs de impactul dntre două autoturisme și un TIR, pe DN6, în Mehedinți. Una dintre victime a fost scoasă din mașină prin descarcerare.

O persoană a rămas încarcerată FOTO ISU Mehedinți

Accidentul a avut loc vineri dimineață.
Trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD pentru salvarea victimelor unui accident rutier, produs pe DN 6, între localitățile Ghelmegioaia și Prunișor. În accident, au fost implicate două autoturisme și un autotren”. explică ISU Mehedinți.

Doi oameni au avut nevoie de ajutor. FOTO ISU Mehedinți

Doi oameni au avut nevoie de ajutor. FOTO ISU Mehedinți

O victimă, scoasă cu descarcerare

La sosirea salvatorilor, o persoană se afla blocată într-un autoturism. Pompierii au intervenit de urgență pentru extragerea victimei, pe care au predat-o, în stare de conștiență și cooperantă, unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

O mașină a ajuns în șanț. FOTO ISU Mehedinți

O mașină a ajuns în șanț. FOTO ISU Mehedinți

„Accidentul s-a soldat cu două victime, conștiente și cooperante, care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean. O a treia persoană implicată în accident a fost evaluată de paramedicii SMURD, însă a refuzat transportul la spital”, mai precizează ISU Mehedinți

Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la cele două autoturisme implicate în accident.

Pompierii au scos din mașină victima încarcerată. FOTO ISU Argeș

Pompierii au scos din mașină victima încarcerată. FOTO ISU Argeș

 Amintim că un accident cumplit, cu un TIR implicat, s-a petrecut și duminică seară, pe o stradă din Pitești. Un pieton a fost omorât pe loc de un camion.

Victima a fost extrasă de către echipajele ajunse la faţa locului. Este vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 63 de ani, pentru care, din păcate, nu s-a mai putut face nimic, deoarece prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, a transmis ISU Argeş.   

 În aceeași seară, un carambol cu trei mașini petrecut duminică seară la Hula Bradului, pe DN1. Cinci persoane, dintre care una rămasă încarcerată, au fost rănite în impactul violent. Sursa: adevarul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri