16.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

VIDEO Actorul Jim Carrey se gândeşte să îşi încheie cariera/ Pictor în timpul liber, actorul vrea să se dedice artei: ”Am făcut destule lucruri, e suficient. Îmi place viața mea spirituală”

Publicat pe


Jim Carrey, starul din „The Mask” şi „Ace Ventura” a anunţat într-un interviu acordat în emisiunea „Access Hollywood” că se gândeşte să îşi încheie cariera.

„Ascultaţi, mă voi retrage. Fără îndoială. Sunt mai degrabă serios”, a indicat el, înainte de a adăuga: „Asta depinde. Dacă îngerii îmi aduc un scenariu care a fost scris cu cerneală de aur şi care va marca publicul cu siguranţă, aş putea continua, dar iau o pauză”.

Actorul, în prezent în turneu de promovare a filmului „Sonic 2”, aspiră la o viaţă liniştită. Pictor în timpul liber, el vrea să se dedice artei: „Îmi place viaţa mea. Este foarte calmă. Îmi place să pictez. Îmi iubesc viaţa spirituală”.

„Am impresia, este ceva ce nicio celebritate nu a spus vreodată în public, că m-am săturat de asta. Am făcut destule lucruri. Este suficient”, a spus actorul.

Unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood, Jim Carrey a cunoscut succesul în anii 1990 şi 2000, înainte de o pauză, marcată de o serie de insuccese. În prezent, apare în franciza „Sonic”, unde îl interpretează pe Dr. Robotnik.

sursa: News.ro, sursa foto: Captură videoSursa: www.g4media.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri