-3.2 C
București
miercuri, 8 februarie 2023

VIDEO | Alina Mungiu-Pippidi, politolog: „În România nu există niciun fel de reglementare reală și nici televiziuni care să servească interesului public”

Publicat peAlina Mungiu-Pippidi, politolog, a fost invitata lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Aceasta spune că anumite televiziuni nu ar trebui să mai existe. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă

E complicat. În România, nu există niciun fel de reglementare reală și nu există televiziuni care servească interesului public decât într-o oarecare măsură. Anumite televiziuni nu ar trebui să mai existe.

O fie niște directive europene care o vizeze să reducă lipsa de civilizație din mediile sociale. Lumea nu înțelege că noi nu am ajuns să civilizăm presa tradițională.

Eu cred foarte mult într-o combinație de stimulente publice, dar universale, dar dacă nu avem măcar un partid care să candideze la putere cu ideea că va însănătoși climatul presei, evident că nu o să se întâmple”, a spus Alina Mungiu-Pippidi.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă și Gândul, și pe canalul de YouTube Gândul. ”Tineți aproape!”

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri