15.3 C
București
duminică, 19 mai 2024

VIDEO „Am crezut că măcar în această zi va fi calm”. Atacurile ruşilor la Harkov şi în regiune s-au soldat cu cel puțin un mort și 17 răniți

Publicat pe


O femeie a murit şi alte 17 persoane au fost rănite în urma atacurilor ruşilor din Duminica Paştelui în oraşul ucrainean Harkov şi în regiune, au informat oficialii regionali.

Război în Ucraina: Intervenție a pompierilor la Harkov după atacurile ruşilorFoto: Madiyevskyy Vyacheslav/Ukrinform / Abaca Press / Profimedia

Guvernatorul regional Oleh Syniehubov a notat într-o postare pe Telegram că şase persoane au fost rănite într-un atac cu drone în timpul nopţii asupra cartierului Osnovyanskyi din Harkov, al doilea oraş ca mărime din Ucraina, relatează News.ro citând Reuters. Alte zece persoane au fost rănite într-un atac lansat mai târziu în cursul zilei asupra centrului oraşului.

„Data viitoare ar putea lovi casa mea. De ce a lovit aici? Doar cine este aici? Şi într-o zi atât de sfântă. Cum? Nu pot să înţeleg deloc…”, a declarat Natalia Avilova-Patrikeyeva în faţa unei clădiri de apartamente cu balcoane şi ferestre spulberate….



Sursa: www.hotnews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri