17.7 C
București
duminică, 14 aprilie 2024

VIDEO Autoritățile americane au făcut public apelul făcut la serviciul de urgență pentru secretarul apărării: „Poate ambulanţa să vină fără lumini şi sirene?

Publicat pe


Oficialii americani au făcut public apelul telefonic de urgenţă care a dus la internarea în spital a secretarului american al apărării, Lloyd Austin, în ziua de Anul Nou. S-a cerut ca ambulanţa să nu folosească luminile sau sirenele şi să încerce să fie ”subtilă”, transmite BBC, potrivit News.ro.

Lloyd AustinFoto: Pete Marovich / Zuma Press / Profimedia

Întârzierea cu care Austin şi-a anunţat colegii şi Casa Albă în legătură cu cancerul şi complicaţiile intervenţiei chirurgicale a stârnit un scandal politic şi investigaţii.

În înregistrarea audio, un apelant neidentificat a cerut ambulanţei să nu folosească luminile sau sirenele şi să încerce să fie „subtilă”. Generalul în retragere a fost externat luni, după două săptămâni de spitalizare.

În vârstă de 70 de ani, Austin a fost internat la 1 ianuarie într-o unitate de terapie intensivă din cauza unor complicaţii survenite în urma unei intervenţii chirurgicale…Sursa: www.hotnews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri