4.1 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022

VIDEO Cornel Nistorescu: „Discursul politic românesc e un discurs al plângerii, al resemnării”

Publicat peDiscursul politic românesc este un discurs al plângerii, al resemnării, iar politicienii nu fac nimic să genereze încredere, spune jurnalistul Cornel Nistorescu, invitatul lui Marius Tucă la ediția specială, transmisă live de Gândul.

iscursul politic românesc e un discurs al plângerii, al resemnării, al întrebării copiilor „ai de gând pleci din țară?”, ‘domne, asta ne omoară, asta ne îngroapă, neîncrederea noastră în propria țară.

Și politicienii și de la vârf despre asta vorbesc și în loc amplifice, încerce genereze încredere”, a declarat jurnalistul Cornel Nistorescu.

După ultimele date oficiale pe care le avem, numărăm 5,7 milioane de români în afara granițelor, dar probabil numărul real este mult mai mare.

Foarte mulți conaționali au ales să plece în afara țării, fie din cauza lipsurilor pe care le au în România, fie s-au săturat de clasa politică din România care s-a tot rotit la guvernare, dar care nu a făcut mai nimic pentru creșterea bunăstării cetățenilor.

Sunt mulți români care spun că s-ar întoarce în țară dacă ar avea pentru ce să o facă.

O nouă ediție Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri