14.3 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023

VIDEO Elena Băsescu apare la Aleph News, fiind prezentată ca editor / A vorbit despre azilurile de bătrâni

Publicat pe


Fiica fostului președinte Traian Băsescu, Elena, a revenit la muncă de câteva luni după ce a fost angajată la televiziunea Aleph News, deținută de Adrian Sârbu, relatează Libertatea. De ceva vreme, fata cea mică a fostului președinte Traian Băsescu apare și pe micul ecran, unde comentează subiecte de politică.

În urmă cu câteva zile, Elena Băsescu a vorbit în cadrul unui jurnal de știri despre implicațiile pentru România după ce președintele Rusiei, Vladimir Putin, a decis să rupă acordul privind transportul cerealelor din Ucraina pe Marea Neagră, notează Unica.

În cadrul altui program de știri, fiica lui Traian Băsescu a vorbit despre azilurile din țară, în care au fost descoperite nereguli.

La fiecare apariție la Aleph News, Elena Băsescu nu a fost prezentată drept reporter sau prezentator, ci editor Aleph News.

Elena Băsescu a fost europarlamentar între 2009 și 2014, iar în 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale. În decembrie 2020, a candidat la alegerile parlamentare, deschizând lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților.  Cu toate acestea, PMP nu a reușit să atingă procentul necesar pentru a intra în Parlament.Sursa: www.g4media.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri