12.8 C
București
sâmbătă, 1 aprilie 2023

VIDEO | Femeie din Nehoiu, trântită la pământ de un CÂINE după ce un bărbat i-a smuls din mână bățul cu care se apăra de animal

Publicat peO femeie din Nehoiu, județul Buzău, a fost trântită la pământ de un câine după ce un bărbat i-a smuls din mânul bățul cu care se apăra de animal. Scena a fost filmată și postată pe rețelele de socializare, dar nimeni nu îi sare în ajutor victimei.

„Nu poţi sa treci nepăsător peste acest incident de la Nehoiu. Oare uitam ca toţi putem ajunge într-o zi bolnavi şi neputincioşi? Dacă bătrâna noastră s-ar fi lovit în cădere, noi toţi am fi devenit iar vedete naţionale. Autorităţi poate care nu au făcut ce trebuie, noi care închidem ochii la cei care părăsesc animalele fără pic de empatie”, a scris persoana care a publicat imaginile.

Şi alte persoane care au comentat au explicat că femeia este bolnavă, unii susținând chiar că bătrâna obișnuiește să atace câinii din oraș cu pietre și bețe, dar cei mulţi consideră că ar fi fost normal ca cineva să-i ia apărarea pentru a nu se ajunge poate chiar la o tragedie, scrie observatornews.ro.

Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri