16.5 C
București
duminică, 4 iunie 2023

VIDEO | Frații Tate, primele imagini după ce au ieșit din arest: „Mergem acasă!”

Publicat pe


Frații Tate au părăsit în noaptea de vineri spre sâmbătă arestul Poliției Capitalei, după ce judecătorii Curții de Apel Bucureşti au schimbat măsura arestului preventiv cu cea de arest la domiciliu.

La ieșirea din sediul arestului Capitalei, Tristan Tate a spus că este nevinovat: ”Au luat decizia corectă. Sunt un om nevinovat și de abia aștept să dovedesc acest lucru. Mergem acasă!”.

”Am sperat și ne-am așteptat la această decizie. Ni se pare o decizie legală, temeinică și corectă. Deocamdată nu au voie să ia legătura cu celelelte părți impălicate în dosar, cu martorii din dosar și să nu părăsească domiciliul fără aprobarea organelor judiciare”, a declarat și avocatul acestora, Eugen Vidineac.

Cei doi au plecat din arestul Poliției Capitalei în uralele celor prezenți, care au scandat de mai multe ori ”Top G”, ”Top G” (n.red. porecla lui Andrew Tate).

VIDEO | Prima declarație a lui Andrew după ce a ajuns acasă: „Mă concentrez pe flotări și o să citesc Coranul”

Frații Tate au ajuns în această seară la reședința de lux pe care o dețin în Pipera.

”Libertate, în sfârșit! Sunt un pic emoționat. Aș vrea să le mulțumesc judecătorilor care au luat această decizie pentru că au fost atenți cu noi, ne-au ascultat și ne-au lăsat în libertate, așa că am un respect absolut pentru ei. Nu am resentimente față de România sau de altcineva din țară, cred doar în adevăr. Cred în Dumnezeu și cred că focul adevărului va distruge minciunile. Cred că la final justiție va învinge și sunt 0 la sută șanse să fiu găsit vinovat pentru ceva ce nu am făcut. Sunt nevinovat și cred că toată șumea înțelege asta și sunt bucuros să fiu acasă. … Cât am fost în arest am făcut foarte multe flotări. Aș vrea să fac 10.000 până la finalul week-endului. Mă concentrez pe flotări și o să citesc Coranul. Vă mulțumesc foarte mult!”, le-a spus Andrew jurnaliștilor prezenți în fața vilei din Pipera.

Curtea de Apel București a admis vineri seara „contestațiile formulate de inculpații Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela si Radu Alexandra Luana” la decizia Tribunalului București și a respins propunerea de prelungire a duratei măsurii arestării preventive formulată de DIICOT. Astfel, instanța a dispus măsura arestului la domiciliu pentru toți cei patru inculpați.

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au fost arestaţi în data de 30 decembrie 2022, împreună cu două complice – o fostă poliţistă şi iubita lui Andrew Tate, mandatele lor fiind apoi prelungite de mai multe ori de către judecători.

Știre în curs de actualizare

Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri