16.8 C
București
duminică, 1 octombrie 2023

VIDEO. „Haideți, bă, c-avem bătaie”! La Eforie şi Costineşti, mai ceva ca-n junglă! Jandarm cu uniforma sfâşiată!

Publicat peEste steag roșu pe toate plajele de pe litoralul românesc, iar asta înseamnă că scaldatul este strict interzis! Vântul puternic ridică valuri mari, iar în adâncuri se formează curenți mortali. Pe plaja din Eforie Nord, turiștii nemulțumiti că salvamarii îi opreau să intre în mare, pentru că era pericol de înec, s-au luat la bătaie cu aceștia.

„La data de 15 august a.c., în jurul orei 17.40, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă din stațiune, ar fi avut loc o agresiune fizică, între mai multe persoane. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, spune Poliţia.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că 3 persoane nu ar fi respectat indicațiile salvamarilor, steagul roșu fiind arborat, conflictul dintre acestea și salvamari fiind spontan. Două persoane au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Într-o postare pe pagina de Facebook, alături de un material video, Sindicatul Europol vine şi cu detalii despre conflict:

“Haideți băăă c-avem bătaie” – acesta este începutul conflictului iscat pe fondul consumului excesiv de alcool și a teribilismului acestor tineri. Dacă la început s-au bătut între ei, după intervenția polițiștilor și jandarmilor, scandalagii și-au unit forțele și au devenit agresivi și violenți la adresa colegilor. Acum așteptăm “specialiștii Facebook” să ne spună cum polițiștii/jandarmii trebuiau să încerce să aplaneze conflictul cu vorba bună și să nu reacționeze dacă au fost loviți, scuipați, înjurați și amenințati.”

Conflict şi la Costineşti!

La data de 15 august a.c., în jurul orei 14.15, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, de doi bărbați, de 19 ani, respectiv 23 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresați fizic, de mai multe persoane necunoscute. Către zona indicată s-au deplasat două patrule mixte, formate din polițiști și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, care au identificat persoanele bănuite, respectiv 6 bărbați. Aceștia au avut un comportament recalcitrant și agresiv fizic față de polițiști și jandarmi, cărora le-au adresat și acte de amenințare, motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea acestora, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Poliției stațiunii Costinești. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. potrivit oamenilor legii.

Într-o altă postare pe pagina de Facebook, Sindicatul Europol relatează cum au stat lucrurile şi în acest caz:

„Câțiva smardoi…Sursa: cugetliber.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri