1 C
București
duminică, 10 decembrie 2023

VIDEO | Horoscop general, săptămâna 10 – 16 iulie 2023. Zodia mai încrezătoare ca oricând

Publicat peAflă ce îți rezervă astrele pentru perioada 10 – 16 iulie 2023. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru săptămâna următoare!

Berbec – Mai practic în acțiune și mai inspirat în comunicare!

Odată cu intrarea lui Marte, a guvernatorului tău în Fecioară din 10 Iulie munca, sănătatea, dieta și rutina zilnică vor deveni mai importante. În același timp nevoia de socializare, creativitate și romantism se fac resimțite grație intrării lui Mercur în Leu din 11 iulie. Ai șansa să-ți pui personalitatea în evidență într-un mod carismatic și atractiv. Într-o relație romantică sau de prietenie pot exista unele divergențe de idei care trebuie gestionate cu grijă. Ți se oferă șansa să te raportezi la o chestiune emoțională altfel decât până acum sau poți fii foarte inventiv cu schimbările făcute în propriul cămin.

Taur – Originalitate și asertivitate în exprimare!

Interacțiunea cu autoritatea, un șef, un părinte sau o instituție de stat este tensionată în primele 2 zile, mai ales dacă simți că ideile tale nu sunt luate în considerare. Mercur care intră în Leu te îndeamnă să-ți exprimi ideile cu pasiune și convingere dar și într-un mod care să impacteze din punct emoțional. Dorința de afirmare este susținută și de Marte din Fecioară care te determină să acționezi cu mai multă asertivitate și încredere în talentul sau abilitățile tale. A doua parte a săptămânii are un vibe fresh, spontan și inovator, tot ce ține de călătorii, schimburi de idei sau experiențe este favorizat.

Gemeni – Stimulare fizică și intelectuală!

Ești mai stimulat atât fizic cât și intelectual grație intrării lui Mercur, planeta care te guvernează în Leu. Dacă ai un mesaj pe care vrei să-l transmiți, acum este momentul în ciuda opoziției pe care o poți atrage la începutul săptămânii. Concomitent cu această agilitate fizică și intelectuală, Marte care intră în Fecioară amplifică preocuparea față de cămin și plan emoțional însă poate crește și reactivitatea în familie. O experiență anume generează unele conștientizări vis-a -vis de îmbunătățirea planului financiar sau a valorii de sine. În weekend, asigură-te că ești realist și ferm cu obiectivele tale.

Rac – Fii pe fază pentru a sesiza oportunitățile!

Începi săptămâna în forță gestionând unele chestiuni de ordin financiar sau profesional. Dacă Marte care intră în Fecioară te dinamizează în modul de exprimare a ideilor, Mercur din Leu din 11 iulie îți amplifică nevoia de a-ți îmbunătăți veniturile sau de a securiza ceva ce este important pentru tine. O chestiune financiară poate deveni un subiect intens de dezbatere mai ales dacă interesele tale nu coincid cu cele ale unui partener sau asociat. Abordarea flexibilă și inovatoare de care dai dovadă în a doua parte a săptămânii servește din plin
intereselor tale îndemnându-te spre…Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri