26.3 C
București
joi, 21 septembrie 2023

VIDEO| Horoscop luni 4 septembrie. Confuzie din punct de vedere sentimental, dar bucurie pe plan profesional

Publicat peHoroscopul de luni, 4 septembrie 2023. Previziunile pentru toate zodiile.

Berbec

Te gândești tot mai mult la soluții prin care să ajungi cât mai sus din punct de vedere profesional. Ai concepții bine stabilite despre carieră, dar și despre reputația ta, astfel că orice remarcă mai puțin plăcută de tine te va pune în defensivă. Cu toate că acest lucru nu te prea încântă, va trebui să asculți mai mult de cei din jur și să nu mai iei decizii fără să te consulți.

Taur

Confuzie din punct de vedere sentimental și bucurie din punct de vedere profesional. Practic, cu un ochi plângi, iar cu altul râzi. Echilibrul casei este zdruncinat de anumiți factori perturbatori, iar tu nu prea înțelegi ce te-a lovit.

Gemeni

Ai în plan să-ți iei câteva zile libere menite relaxării. Te simți epuizat, astfel că-ți faci planuri și dai telefoane tuturor apropiaților cu care ai vrea să pleci într-o mini-vacanță. În primă fază ai vrea să părăsești țara, dar, dacă nu reușești, nu zici „NU” unei escapade pe plaiuri mioritice.

Rac

Într-un moment de tensiune maximă răbufnești fix la adresa celui care nu merită. Ești foarte nervos, ți s-au adunat foarte multe, iar primul care-ți iese în cale va fi afectat. Ar trebui să te gândești de două ori înainte de a reacționa în vreun fel.

Leu

Astăzi ai destul de multe lucruri de rezolvat, dar realizezi că nimeni nu te poate ajuta în vreun fel. E necesar să dai dovadă de maturitate și să nu vezi orice mică pietricică precum un obstacol, altfel vei observa că te va lovi eșecul.

Fecioară

Îți faci tot felul de calcule și întorci situațiile pe toate părțile doar din cauza faptului că încerci să scapi de responsabilități. Ai grijă, însă, ce scuză folosești, ce și cui spui. Va trebui, la un moment dat, să suporți consecințele acțiunilor tale.

Balanță

Ești conștient că nu-ți poți permite luxul de a pierde timp. Ești înglodată în sarcini și ar fi bine să depui mai mult efort acum ca să fii sigur că respecți termenele de predare. La un moment dat o să obosești, dar roadele vor fi culese mai târziu, atunci când o să conștientizezi că-ți rămâne timp și de relaxare.

Scorpion

Simți foarte multă tensiune în viața ta și ai avea nevoie de câteva zile libere. Cine știe, poate doar să le folosești pentru a dormi. Ai avut parte de o perioadăde haos, iar aceasta și-a spus cuvântul în ceea ce privește starea ta generală.

Săgetător

Ești destul de practic și-ți gestionezi foarte bine resursele financiare. Ai dat dovadă până acum de seriozitate la locul de muncă, iar unele modificări organizaționale te pot face pe tine primul om luat în calcul pentru anumite proiecte noi.

Capricorn

Te poți face remarcat cu ușurință astăzi, însă nu se știe dacă o să se întâmple într-un mod favorabil ție sau nu. Totul depinde de tine și de reacțiile pe care le ai. Totuși, scoți la…Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri